Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

"Νεανικό ΜΠΑΣΚΕΤ"

Μετά την αποχώρηση των Σωκράτη Ναούμη (Α.Ο. Αγρινίου), Βασίλη Καραγιώργου (Α.Λ.Φ.Α. 93) και Κώστα Βελτσίστα (Αρίων Αμαρουσίου), την λήξη του δανεισμού από τον Α.Ο. Αγρινίου των Νίκου Τάγκα, Βασίλη Ρέντζιου, Χρήστου Τσάση και Νάσου Ρέντζιου η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση να προωθήσει στην ανδρική ομάδα και να δώσει ευκαιρίες σε νέους και ταλαντούχους αθλητές από τα τμήματα υποδομής, η ανάπτυξη των οποίων αποτελεί πρωταρχικό της στόχο, όλα αυτά τα χρόνια που ο ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος δραστηριοποιείται στον χώρο του αγρινιώτικου μπάσκετ.
Από το περσινό ρόστερ στην ομάδα παρέμειναν οι έμπειροι Ντίνος Τσιαμάκης, Θανάσης Ζαμπάρας και Σταμούλης Κωστακιώτης τους οποίους θα πλαισιώσουν οι Πολυχρόνης Σεϊτανίδης (πέρυσι δεν αγωνίστηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) , Δημήτρης Λίγδας (μεταγραφή από Γ.Ε.Α.), Κουφόπουλος Γιάννης και Παπαδόπουλος Παναγιώτης ο οποίος επαναδραστηριοποιείται ύστερα από απουσία δύο χρόνων. Προπονητής τη νέα χρονιά θα είναι ο Δημήτρης Ρηγογιάννης.
Βασικός στόχος για την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι η παραμονή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. καθώς και η αποκόμιση όσο το δυνατόν περισσότερων εμπειριών από τους νεαρούς αθλητές.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *