Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνημα και για τις Κορασίδες (video)

Με όνειρα και όρεξη για σκληρή δουλειά ξεκίνησε την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η προετοιμασία για το πιο επιτυχημένο (βάσει τίτλων) τμήμα του συλλόγου, τις Κορασίδες.

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Αγρινίου με τον Βασίλη Ναούμη να προσπαθεί να χτίσει από την αρχή μια νέα ουσιαστικά ομάδα η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος έχει αναδειχθεί δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητής στην κατηγορία των Κορασίδων (2010 και 2011).
Οι αθλήτριες τις οποίες ο Β. Ναούμης έχει στην διάθεσή του είναι οι:
Συρόκου, Τσιάμη, Πατσά, Πολύζου, Καραγκούνη, Στράτου, Σαρδέλη, Αρβανίτη, Τασούλη, Πατσέα, Κατερινοπούλου, Γιαρτζά και Σταθοκώστα.



Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος περιλαμβάνει 4 ομίλους και η ομάδα μας θα αγωνιστεί στον Β' όμιλο με αντιπάλους τις: ΓΕΑ, ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ και ΙΩΝΙΚΟ.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ομάδας αρχίζουν στις 21 Σεπτεμβρίου εναντίον του ΙΩΝΙΚΟΥ.
Στην δεύτερη φάση οι 2 πρώτες ομάδες από τον Α και οι 2 πρώτες από τον Β όμιλο θα συγκροτήσουν τον Νότιο όμιλο ενώ οι 2 πρώτες από τον Γ και οι 2 πρώτες από τον Δ όμιλο θα συγκροτήσουν τον Βόρριο όμιλο. Οι ομάδες που προέρχονται από τον ίδιο Όμιλο δεν θα αγωνιστούν μεταξύ τους στη Β’ ΦΑΣΗ αλλά θα μεταφέρουν τα αποτελέσματα της Α’ ΦΑΣΗΣ.
Στην ημιτελική φάση θ’ αγωνιστούν:
1ος νότου – 4ος βορρά              Α
2ος νότου – 3ος βορρά              Β
1ος βορρά – 4ος νότου              Γ
2ος βορρά – 3ος νότου              Δ.
Οι 4 νικήτριες ομάδες θ’ αγωνιστούν στη συνέχεια, σε ουδέτερη έδρα, ως εξής:
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Α – ΝΙΚΗΤΡΙΑ Δ
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Γ – ΝΙΚΗΤΡΙΑ Β
και οι νικήτριες αυτών των αγώνων θα παίξουν τελικό πάλι σε ουδέτερη έδρα.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *