Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Στον ημιτελικό οι Νεάνιδες - Ήττες για Παίδες και ΜΙΝΙ2001

Μία νίκη και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός του διημέρου 5-6 Οκτωβρίου για τις ομάδες του συλλόγου μας.
Οι Παίδες πραγματοποίησαν την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση και γνώρισαν δίκαια την ήττα από τον Παναιτωλικό με σκορ 34-63.
Έτσι η ομάδα του Π. Γιαρτζά βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς σε 4 αγώνες και την ακολουθούν ο ΑΟ Αγρινίου και Αίολος Αστακού με 5 βαθμούς σε 3 αγώνες.
Ο στόχος παρά αυτές τις δύο άσχημες σερί ήττες παραμένει ο ίδιος και είναι η εξασφάλιση μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων, ώστε η ομάδα να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Πρωταθήματος.
















Φωτογραφίες από τον αγώνα των Παίδων

Την ήττα από τον ΑΟ Αγρινίου γνώρισε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και η ομάδα ΜΙΝΙ2001 και έτσι έλαβε τέλος το νικηφόρο σερί των πρώτων αγωνιστικών.
Εξαιρετικός για μια ακόμη αγωνιστική ήταν ο Καραπιπέρης ο οποίος σκόραρε 32 πόντους.
Επίσης σημαντική βοήθεια σε άμυνα και επίθεση έδωσαν οι:
Μαργώνης 6, Χουλιάρας 5, Αργυρίου 4, Σκιαδάς 2, Τασολάμπρος 10, Χειμώνας 2, Βασιλείου Ι 2, Βασιλείου Γ, Τασούλης, Βάτσικας και Πολύζος.

Την μοναδική νίκη την σημείωσαν την Κυριακή οι Νεάνιδες που επίκράτησαν με σκορ 39-56 του ΑΟ Αγρινίου σε νοκ-αουτ παιχνίδι και προκρίθηκαν στην ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσουν σε ουδέτερο γήπεδο τον νικητή του ζευγαριού Αίολος Αστακού - Αργοναύτες.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *