Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ήττες για Άνδρες, Παίδες και Κορασίδες


Τρεις ήττες ήταν ο απολογισμός για τις ομάδες του συλλόγου το Σ/Κ 7-8 Δεκεμβρίου.
Η ανδρική ομάδα παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στην ΓΕ Αγρινίου αλλά δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και γνώρισε την ήττα στα τελευταία 5 λεπτά με σκορ 45-48.
Οι παίκτες του Δ. Ρηγογιάννη καθ όλη την διάρκεια του αγώνα έπαιζαν πολύ καλή άμυνα και με την καθοδήγηση του Ντίνου Τσιαμάκη προηγούνταν ως το 35' με διαφορά που άγγιξε και τους 7 πόντους. όμως η πιο έμπειρη και ποιοτική ΓΕΑ κατάφερε στις λεπτομέρειες να κατακτήσει το ροζ φύλλο.
Για την ομάδα μας σκόραραν: 
Τσιαμάκης 13(2), Πετρόπουλος, Καράς, Βατίστας 7, Γυφτάκης, Ρηγογιάννης 1, Παπούτσης 6, Πατούλας 6(1), Χαϊδής 3, Λύγδας 9





















Την ήττα γνώρισε και η ομάδα Παίδων από τον Παναιτωλικό με σκορ 57-48 και έτσι βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (με ρεκόρ 7-5) πίσω από τους ΑΟ Αγρινίου (10-1), Παναιτωλικό (10-1) και ΠΑΣ Ναυπάκτου (9-3).
Παρά το άσχημο αποτέλεσμα η πρόκριση δεν έχει χαθεί (προκρίνονται οι 3 πρώτοι) καθώς ο ΠΑΣ Ναυπάκτου έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα (παίζει με ΑΟΑ εντός και Παναιτωλικό εκτός) αλλά και υπάρχει και το παιχνίδι στην Ναύπακτο όπου κατά πάσα πιθανότητα θα κριθούν τα πάντα...


Τέλος την ήττα γνώρισε και η ομάδα των Κορασίδων από την ανώτερη ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου με σκορ 27-43 και έτσι οι όποιες ελπίδες για πρόκριση στους 4 περιορίστηκαν σημαντικά.





Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *