Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Σπουδαία νίκη το παιδικό (φωτο)

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη επί του Παναιτωλικού, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που είχε δύο παρατάσεις, σημείωσε η ομάδα Παίδων με σκορ 61-69.
Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαρτζά ξεκίνησε εκπληκτικά τον αγώνα και πήρε από νωρίς σημαντική διαφορά η οποία με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου άγγιζε τους 21 πόντους (19-40).
Και ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα μας θα φτάσει σε μια εύκολη επικράτηση, τα πράγματα άλλαξαν άρδην στο δεύτερο ημίχρονο.
Η άμυνα ζώνης του αντιπάλου εγκλώβισε την ομάδα μας, άγχωσε τους παίκτες και έτσι μετά από επιμέρους σκορ 38-17 στο β' ημίχρονο υπέρ του Παναιτωλικού το παιχνίδι οδηγήθηκε στην πρώτη παράταση.
Η νευρικότητα και η μεγάλη αστοχία και των δύο ομάδων, όπως φανερώνει το επιμέρους σκορ (2-2) ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία. Έτσι οδηγηθήκαμε και σε δεύτερη παράταση όπου η ομάδα μας όντας καλύτερη και πιο ψύχραιμη κατέκτησε το τεράστιας σπουδαιότητας ροζ φύλλο αγώνα.
Κορυφαίος για τον Πήγασο με διαφορά ήταν ο Ηλίας Αϋφαντόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: Α:9-22, Β:10-18, Γ:23-11, Δ:15-6, 1η παράταση:2-2, 2η παράταση:2-10.
ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος: (Γιαρτζάς) Αϋφαντόπουλος Ηλ. 32(3), Γιαρτζάς 16, Κόκκιος 9, Αϋφαντόπουλος Β. 6, Σκλαπάνης 4, Σταλίκας 2, Καραπιπέρης, Τσιρώνης, Τσέλιος, Καρράς, Σαπλαούρας, Κατερινόπουλος, Σιώζος, Γούλας, Βούλγαρης.







































































Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *