Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σάββατο 24/1 οι αγώνες Ανδρών, Κορασίδων και ΜΙΝΙ2001

Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου (λόγω των Εθνικών Εκλογών την Κυριακή 25/1) διεξάγονται και τα 3 παιχνίδια των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας.
Η ανδρική ομάδα που φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Β Ομίλου της Β ΕΣΚΑΒΔΕ, έχοντας μόνο μια ήττα από τον Παναιτωλικό, αντιμετωπίζει στις 21:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου τον Ίναχο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί, πάλι στο ΔΑΚ, η ομάδα ΜΙΝΙ2001 αγωνίζεται κόντρα στους Αργοναύτες στην πρεμιέρα του Τουρνουά ΜΙΝΙ2001.
Ο σύλλογος μας συμμετέχει στον Β όμιλο με αντιπάλους τους: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, ΓΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΓΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟ.
Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες.

Πρεμιέρα έχουμε και στην Β φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων στο πλαίσιο της οποίας η ομάδα μας θα μεταβεί στην Πρέβεζα για να αγωνιστεί κόντρα στην τοπική Νικόπολη.
Η ομάδα του Δ. Ρηγογιάννη συμμετέχει στον Νότιο όμιλο και εκτός της Νικόπολης θα τεθεί αντιμέτωπη και με την ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου, την οποία αντιμετώπισε και στην πρώτη φάση.
Ανάλογα με το πλασάρισμα στην βαθμολογική κατάταξη, στην επόμενη φάση οι ομάδες του Νοτίου ομίλου θα διασταυρωθούν σε νοκ-άουτ αγώνες με τις ομάδες του Βόρειου ομίλου (Νίκη Λευκάδας, Σχερία Κέρκυρας και ΠΑΣ Γιάννινα) ως εξής:
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (15/3)
1ος νότου – 3ος βορρά                 Α
1ος βορρά – 3ος νότου                 Β

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (22/3) σε ουδέτερη έδρα.
ΝΙΚΗΤΗΣ Α – 2ος βόρειου ομίλου
ΝΙΚΗΤΗΣ Β – 2ος νότιου ομίλου

ΤΕΛΙΚΟΣ (29/3)
οι νικητές αυτών των αγώνων θα παίξουν τελικό πάλι σε ουδέτερη έδρα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *