Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

4 στα 4 ο ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος

4 νίκες σε 4 αγώνες που έδωσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο σημείωσαν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας.
Η ομάδα των Ανδρών επικράτησε άνετα της Προοδευτικής με 37-68, οι Παίδες της ΓΕ Αγρινίου με 37-61, οι Κορασίδες του ΠΑΣ Ναυπάκτου με 31-64 και τέλος το ΜΙΝΙ του ΑΓΟ Αιτωλικού με 25-47.

Αναλυτικά τα φύλλα αγώνος:
Προοδευτική Αγρινίου - ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος 37-68 (Ανδρικό)

Δείχνοντας να ξεπερνά το σοκ της εντός έδρας ήττας από τον Λέων την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Δ. Ρηγογιάννη παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, επικράτησε εύκολα της τυπικά γηπεδούχου Προοδευτικής και έπιασε κορυφή στην βαθμολογία του Α΄ ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τους Παναιτωλικό και Λέων.
Δεκάλεπτα: 13-14, 7-24, 10-17, 7-13.
ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος: (Ρηγογιάννης) Ρηγογιάννης 4(1), Μπουλούμπασης 5(1), Τσιρώνης, Κόμης, Τσιαμάκης 7(1), Κωστακιώτης 19(5), Μακρής 5, Πετρόπουλος 4, Μήλος 2, Ζαμπάρας 6, Τσάσσης 10, Σεϊτανίδης 6.


ΓΕΑ - ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος 37-61 (Παιδικό)
Νίκη που φέρνει την ομάδα του Π. Γιαρτζά ακόμη πιο κοντά στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος, σημείωσαν οι Παίδες επί της συμπολίτισσας ΓΕΑ. Οι απουσίες των Κατερινόπουλου και Ζάχου δεν πτόησαν την ομάδα, η οποία παίζοντας με συγκέντρωση και έχοντας σαν δύναμη για ακόμα ένα παιχνίδι την άμυνα (η κορυφαία του Πρωταθλήματος) ξεπέρασε άλλο ένα εμπόδιο και παρέμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε της πρώτης φάσης. 
Επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που κατά πάσα πιθανότητα ίσως οριστικοποιήσει και την πρωτιά του ομίλου.
Δεκάλεπτα: 9-14, 6-13, 13-10, 9-24.
ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος: (Γιαρτζάς) Χαντζής Ι. 18(1), Γουβαλάρης, Σκλαπάνης 11, Αϋφαντόπουλος 19(1), Χαντζής Κ., Αναστασόπουλος, Αναγνωστός, Κακούρης, Βούλγαρης 6, Τσέπας 7.


ΠΑΣ Ναυπάκτου - ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος 31-64 (Κορασίδες)
Μετά από καταιγιστική εμφάνιση τα κορίτσια του Δ. Ρηγογιάννη κέρδισαν μέσα στη Ναύπακτο τον ΠΑΣ με 31-64. Πρωτεργάτης  σε αυτή την προσπάθεια η Τασούλη με 32 πόντους και ακολούθησαν όλες οι παίκτριες. Αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια τα οποία έδειξαν μεγάλη διάθεση και αγωνιστικότητα.
Δεκάλεπτα: 5-22, 14-14, 8-16, 4-19
ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος: (Ρηγογιάννης) Ψειμάδα, Λιάπη Β, Λιάπη Δ, Τασούλη 32, Παπαροϊδάμη 16, Πιστιόλα 9, Σταθογιάννη 2, Βλάχου 4, Μπλαχούρα Σ, Σαμψώνα, Τσίπη, Καραπιπέρη.


ΑΓΟ Αιτωλικού - ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος 25-47 (ΜΙΝΙ)
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΟΥΜΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΚ ΑΟΥΤ.ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΟΝ ΛΙΑΚΑΤΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΕ 47-25.
ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ. 
ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΕΔΙΝΕ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΗΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΣΤΙΑ ΠΟΥ ΤΡΥΠΑΓΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΑΜΥΝΑ. ΔΑΣΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΟΓΙΑΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΚΟΡ 4-14.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 10ΛΕΠΤΟ Ο ΛΙΑΚΑΤΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΥΨΗΛΟ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΑΟΥΛ. Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΣΙΜΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΠΟΛΥΖΟΣ Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΛΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ 24-12.
ΣΤΟ Β ΗΜΙΧ Ο COACH ΝΑΟΥΜΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ.ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΜΤΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΑΜΥΝΑ ΟΙ ΣΚΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΣΤΙΑΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΗΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ. ΟΜΩΣ Ο ΛΙΑΚΑΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΜΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ 11-8 ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ 20-35.
Η ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΗ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ,.ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ 12-5 ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ-ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΦΟΣΟΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.

ΦΙ.ΜΠΑ. ΠΗΓΑΣΟΣ (ΝΑΟΥΜΗΣ) ΜΠΕΣΤΙΑΣ 11, ΚΑΡΑΓΙΑΝΗΣ 10(1), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2, ΔΑΣΚΑΛΗΣ 3(1), ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ 6, ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ 4, ΜΑΚΡΑΣΙΜΟΣ 2, ΣΚΙΑΔΑΣ 5(1), ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ 4, ΣΤΑΘΟΓΙΑΝΗΣ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *