Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Νίκη - μισή πρόκριση για το Παιδικό

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση η ομάδα Παίδων σημείωσε μια πολύ σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ Ναυπάκτου, μιας ομάδας με ίδιους στόχους με την ομάδα του Π. Γιαρτζά.
Το τελικό 61-53 αδικεί την ομάδα μας, καθώς μετά από ένα νευρικό πρώτο δεκάλεπτο, χάρη στην μεγάλη αμυντική προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά στα επόμενα 20' λεπτά η διαφορά ήταν στο +15. Παίκτες σημαντικοί όμως, φορτώθηκαν με φάουλ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε επιθετικά ο αντίπαλος και η διαφορά έκλεισε στους 8.
Σημαντική η βοήθεια στην άμυνα και τα ριμπάουντς των Σκλαπάνη, Βούλγαρη, Χαντζή και Κακούρη, ενώ οι Αϋφαντόπουλος, Τσέπας και Κατερινόπουλος έδωσαν πολλές λύσεις έξω και μέσα στην ρακέτα.
Αυτό πάντως που μετράει είναι η νίκη, πολύ σημαντική για την συνέχεια. Η ομάδα μας εδραιώνεται στην πρώτη θέση του Α΄ ομίλου, με συγκάτοικο τον Αίολο Αστακού, έχοντας δύο νίκες διαφορά από τους ΠΑΣ Ναυπάκτου και Παναιτωλικό που ισοβαθμούν στην 3-4η θέση.
Δεκάλεπτα: 11-12, 19-12, 19-10, 12-19.
ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος: (Γιαρτζάς) Χαντζής 6, Σκλαπάνης 5, Γουβαλάρης, Κατερινόπουλος 10, Αϋφαντόπουλος 21(3), Σταθογιάννης, Αναγνωστός, Αναστασόπουλος, Κακούρης, Χατζής, Βούλγαρης, Τσέπας 19.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *