Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Με Νίκη ξεκίνησαν οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Με νίκη ξεκίνησαν οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ μας την πρώτη ημέρα των προκριματικών αγώνων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο και μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό οι αθλήτριες μας κατάφεραν να πάρουν το νικητήριο ροζ φύλλο αγώνα. 
Ο ΠΗΓΑΣΟΣ αντιμετώπισε τον Α.Ο. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ στο γήπεδο του, όπου είχε την υποστήριξη των φιλάθλων του, οι οποίοι είχαν κατακλύσει το γήπεδο. Στο πρώτο δεκάλεπτο επηρεασμένες οι αθλήτριες μας από τους ενθουσιώδεις φιλάθλους της ΕΡΜΙΟΝΗΣ στις κερκίδες, καθώς και από την πιεστική άμυνα των αντιπάλων αθλητριών στο γήπεδο, δεν κατάφεραν να  παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Έτσι μοιραία το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 10 - 20.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτριες μας απάντησαν με πιεστική άμυνα και έχοντας ξεπεράσει και το άγχος  της πρεμιέρας, μπόρεσαν να μειώσουν τη διαφορά και να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 26 -30 (σκορ 2ου δεκαλέπτου 16 - 10).
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ μας συνέχισαν με το ίδιο πάθος την πιεστική άμυνα τους και έτσι με τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου κατάφεραν να προηγούνται με 42 - 40.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα τρίποντα των αντιπάλων καθώς και η πιεστική άμυνα τους δεν ήταν αρκετά για να ανατρέψουν τη διαφορά που είχε κτίσει ο ΠΗΓΑΣΟΣ. Με τη λήξη του αγώνα ο φωτεινός πίνακας έγραφε 56 - 51. Μια σημαντική νίκη για τα κορίτσια μας στην αρχή των προκριματικών αγώνων.
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον αυριανό αγώνα! 
Προπονητές: Ρηγογιάννης Δημήτρης - Ναούμης Βασίλης.
Παπαροϊδάμη Δέσποινα 24, Τασούλη Παναγιώτα 23, Σταθογιάννη Μαριάννα 4, Κατερινοπούλου Λαμπρινή 2, Μπλαχούρα Σπυριδούλα 2, Λιάπη Βάλια 1, Μπακή Αγγελική, Πιστιόλα Άννα, Καραπιπέρη Αριάδνη, Τσίπη Ζωή, Ψειμάδα Βιβή, Παπαροϊδάμη Ελένη, Λιάπη Δέσποινα.

"ΦΙΛΟΙ του ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΗΓΑΣΟΣ" 56 -- "Α.Ο. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ" 51

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *