Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ- "Τελική" Επιβεβαίωση.

Κυριακή 15 Μαΐου, ΔΑΚ Άρτας. Η τελική επιβεβαίωση της ομάδας Παγκορασίδων του συλλόγου μας, στον τελικό Παγκορασίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ  με τη Βόνιτσα. Οι παίκτριες μας ολοκλήρωσαν με επιτυχία μια σειρά αγώνων και τελικά κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Παγκορασίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ο ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ξεκίνησε με αξιώσεις τον αγώνα και προηγήθηκε με 15 - 8 στο 1ο δεκάλεπτο. Η συνέχεια ανήκε όμως ολοκληρωτικά στις παίκτριες μας, οι οποίες με πιεστική άμυνα κατάφεραν αρχικά να μειώσουν τη διαφορά και στη συνέχεια να προηγηθούν με 14 πόνους στο 2ο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά συνεχώς μεγάλωνε και έτσι ο ΠΗΓΑΣΟΣ έφτασε στη νίκη με τελικό σκορ 42 - 78.
Μια επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Η διοίκηση και οι προπονητές ευχαριστούν τις Παγκορασίδες μας για τις ωραίες στιγμές που μας προσέφεραν. Καλή συνέχεια, με επιτυχίες.ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!

Προπονητές: Ρηγογιάννης Δημήτρης 
Κατερινοπούλου Λαμπρινή 9, Λιάπη Βάλια 9, Τασούλη Παναγιώτα 18, Παπαροϊδάμη Δέσποινα 25, Πιστιόλα Άννα 3, Βλάχου Φρειδερίκη 2, Λιάπη Δέσποινα  5, Μπλαχούρα Σπυριδούλα 5, Παπαροϊδάμη Ελένη 2, Μπακή Μαρία-Χριστίνα , Τασούλη Ευσταθία.

ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 42 - Φί. ΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ 78


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *