Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Εύκολα το 3 στα 3 οι Κορασίδες

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα των Κορασίδων.
"Θύμα" της ομάδας του Δημήτρη Ρηγογιάννη ήταν αυτή τη φορά ο ΠΑΣ Ναυπάκτου, του οποίου η ομάδα μας επιβλήθηκε εκτός έδρας εύκολα με σκορ 26-81.
Με την νίκη αυτή και έχοντας ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, η ομάδα δείχνει να μην έχει αντίπαλο στον Α' Όμιλο καθώς και στις δύο πρώτες αγωνιστικές με αντιπάλους τους ΑΟΑ και Χαρ. Τρικούπη η διαφορά στο τελικό σκορ ήταν άνω των 30 πόντων.
Η πρωτιά στον Όμιλο είναι δεδομένη αλλά η συνέχεια θα είναι πολύ πιο δύσκολη και μόνο με σκληρή δουλειά θα έρθουν επιτυχίες ανάλογες με πέρυσι που η ίδια ακριβώς ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Το ευχάριστο πάντως για τον προπονητή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Ναυπάκτου ήταν ότι οι μικρές αθλήτριες που χρησιμοποίησε για αρκετά λεπτά, τα πήγαν περίφημα και έδειξαν πως μπορεί να περιμένει πολλά από αυτές όχι μόνο τα επόμενα χρόνια αλλά και την φετινή σεζόν.

Δεκάλεπτα: 2-22, 8-19, 10-15, 6-25

ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος: (Ρηγογιάννης) Παπαροϊδάμη Ε. 8, Γρηγορίου 8, Λιάπη Β. 2, Τασούλη 18, Παπαροϊδάμη 18(1), Πιστιόλα 6, Βλάχου 4, Κατερινοπούλου 6, Μπλαχούρα 4, Καραπιπέρη 3, Τσίπη 2, Λιάπη Δ.2

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *