Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Νίκη με την έναρξη για τις Κορασίδες!



Στον πρώτο τους αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στο Αντίρριο τα κορίτσια του Πήγασου νίκησαν τον Άρατο Κιάτου με
40 – 61. Οι Κορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΥ πιο έμπειρες, σίγουρες για τις επιλογές τους κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του ΑΡΑΤΟΥ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες (15-17, 10-11). Με την έναρξη της 3ης περιόδου ο ΠΗΓΑΣΟΣ πίεσε περισσότερο στην άμυνα με αποτέλεσμα, να πετύχει αρκετούς πόντους από αιφνιδιασμό και να κτίσει μια διαφορά ασφαλείας (9-22). Στο τέλος ο ΑΡΑΤΟΣ ρίσκαρε με σκοπό να μειώσει τη διαφορά και να διεκδικήσει τη νίκη αλλά οι κορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΥ με την εμπειρία τους αντέδρασαν σωστά και κατέκτησαν τη νίκη.


Προπονητές: Ρηγογιάννης Δημήτρης – Ναούμης Βασίλης.
Παπαροϊδάμη Ε., Μπακή, Λιάπη Β. 4, Τασούλη 15, Παπαροϊδάμη Δ. 21, Πιστιόλα 18, Βλάχου, Κατερινοπούλου 2, Μπλαχούρα 1, Καραπιπέρη, Γρηγορίου, Λιάπη Δ.
ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ 40 ΦΙΛΟΙ του ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΗΓΑΣΟΣ 61


Στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής οι Κορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΥ θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον  ΕΣΠΕΡΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, ο οποίος διαθέτει μια πολύ ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα, προκειμένου να σημειώσουν τη 2η νίκη τους στην διοργάνωση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

16:00 : ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
18:00: ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *