ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Βασικοί στόχοι της δημιουργίας και λειτουργίας των ακαδημιών του του συλλόγου μας από το 1990, είναι η σωστή εκμάθηση από τους μικρούς αθλητές των βασικών αρχών και τεχνικών δεξιοτήτων του μπάσκετ καθώς και η υιοθέτηση αθλητικής και φίλαθλης συμπεριφοράς.
Τα 200 παιδιά των ακαδημιών μας, οι συχνές συμμετοχές των ομάδων από τα τμήματα υποδομής σε τελικές φάσεις και τελικούς των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΒΔΕ. καθώς και η ανάδειξη αθλητών που διαπρέπουν σε εθνικές κατηγορίες, δείχνουν την σημαντική προσφορά του συλλόγου μας στο χώρο του μπάσκετ.
Σαν σύλλογος, θέλουμε το κάθε παιδί που γίνεται μέλος της "οικογένειάς μας" να εξελιχθεί σε άξιο αθλητή, καλό μαθητή και άνθρωπο και αν κάποιος από τους μικρούς μας αθλητές καταφέρει να φθάσει σε υψηλό επίπεδο θα είναι ότι καλύτερο για τον ίδιο και δικαίωση για την σκληρή δουλειά των ανθρώπων του συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε αγωνιστική περίοδο την ανδρική ομάδα στελεχώνουν και οι πιο ταλαντούχοι αθλητές από το παιδικό και εφηβικό τμήμα, ενώ δεν ήταν λίγες οι χρονιές που ο σύλλογος αγωνιζόταν σε πρωταθλήματα ανδρών εξολοκλήρου με παίδες και έφηβους.
Πρωταθλήτρια Ομάδα Ανδρών Β' ΕΣΚΑΒΔΕ 2010-2011 αποτελούμενη από 8 "μικρούς"

Οι ακαδημίες μας έχουν χωριστεί σε 15 τμήματα (αγωνιστικά και μη) και απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-15 ετών. Οι προπονήσεις γίνονται στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ που βρίσκονται στα "Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια" και οι αγώνες των ομάδων που συμμετέχουν σε διασυλλογικά Πρωταθλήματα (ΜΙΝΙ, Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων και Νεανίδων) διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου.
Ομάδα Παίδων 2011-2012

Ομάδα Κορασίδων 2011-2012

Φιλικός αγώνας με τα τμήματα υποδομής του Χ.Τρικούπη στο Μεσολόγγι (Μάιος 2013)
Ομάδες από τα τμήματα υποδομής
Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *