Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Νίκη & 4άδα για τα μωρά του Βασίλη Ναούμη

Άλλη μία σημαντική επιτυχία για τις Ακαδημίες του συλλόγου μας, καθώς το τμήμα ΜΙΝΙ2002 με την νίκη 33-43 επί της τυπικά γηπεδούχου ΓΕΑ προκρίθηκε στις 4 καλύτερες ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Σε μια κακή αγωνιστικά μέρα, που επιθετικά η ομάδα ήταν άστοχη και αμυντικά έδινε αρκετές ευκαιρίες στην ΓΕΑ να σκοράρει, έφτανε ένα εξαιρετικό 4ο δεκάλεπτο για να πάρει αυτό που άξιζε. Πρόκριση στην 4άδα με 9η συνεχόμενη νίκη.
Απέναντι στην άμυνα ζώνης της ΓΕΑ οι διεισδύσεις δυσκόλευαν, τα σουτ δεν έβρισκαν στόχο και έτσι η ομάδα του Β. Ναούμη βρέθηκε να χάνει με 31-27 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.
Όμως στο τελευταίο και καθοριστικό δεκάλεπτο η πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο, οι γρήγορες επιθέσεις και τα κοντινά εύστοχα σουτ είχαν σαν αποτέλεσμα ένα 14-0 που έδωσε την νίκη-πρόκριση σκορπίζοντας χαρά στους νεαρούς αθλητές που έστησαν χορό στο κέντρο του γηπέδου.
Η ΓΕΑ ήταν άξιος αντίπαλος γι αυτό και η νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία.
Πολύ καλοί και οι διαιτητές Ασημακάκη, Γούργαρης.
Δεκάλεπτα: 7-7, 16-15, 4-9, 16-2.
ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος (Ναούμης): Τασολάμπρος 19(1), Καραγιάννης, Τασούλης 2, Κακούρης 9, Βασιλείου 2, Σχίζας, Χατζής 2, Σκιαδάς 2, Καραπιπέρης 2, Γουβαλάρης, Αναγνωστός 2, Πολύζος 3, Μπέστιας, Σωτηρακόπουλος, Φραγκούλης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *