Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλη νίκη οι Παίδες - Εύκολα οι Κορασίδες

Όπως, πέρυσι έτσι και φέτος η ομάδα Παίδων πήγε τις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές στην Ναύπακτο για ένα παιχνίδι "do or die", προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή στην διεκδίκηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων που δίνουν πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος και τα κατάφερε επικρατώντας του τοπικού ΠΑΣ με σκορ 46-56.
Το παιχνίδι όμως δεν κυλούσε ομαλά για την ομάδα του Π. Γιαρτζά καθώς βρισκόταν συνέχεια πίσω στο σκορ το οποίο στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου ήταν στο +13 για την ομάδα της Ναυπάκτου. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν ο πιο έμπειρος αθλητής μας Αϋφαντόπουλος Ηλίας, αποβλήθηκε με 5 φάουλ.
Και ενώ όλα έμοιαζαν πως έχουν κριθεί, η εκπληκτική αμυντική προσπάθεια όλων των παιδιών, ο επιθετικός οίστρος του Σταύρου Γιαρτζά και η ολύμπια ψυχραιμία του Αποστόλη Καραπιπέρη (γεννηθέντες το 2000 και 2001 αντίστοιχα) στις ελεύθερες βολές και στην οργάνωση του παιχνιδιού είχαν σαν αποτέλεσμα ένα επιμέρους σκορ 1-16 στην τελευταία περίοδο και ένα υπερπολύτιμο διπλό.
Ωστόσο η υπόθεση πρόκριση δεν εξαρτάται μόνο από την ομάδα μας, αλλά εκτός από νίκη επί του Παναιτωλικού χρειάζεται και η αήττητη και πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΓΕΑ να κερδίσει μέσα στην Ναύπακτο.
Δεκάλεπτα: 15-13, 14-9, 16-18, 1-16.
ΦΙΜΠΑ Πήγασος (Γιαρτζάς) Σκλαπάνης 2, Αϋφαντόπουλος Β. 2, Καραπιπέρης 7, Κόκκιος 7, Αϋφαντόπουλος Η. 11, Γιαρτζάς 27.




Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει κριτικής η ομάδα των Κορασίδων παίζοντας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με μικρότερες αθλήτριες επιβλήθηκε εύκολα του Αίολου Αστακού με σκορ 74-9 και με νίκη επί του Χαρίλαου Τρικούπη την τελευταία αγωνιστική στο Μεσολόγγι τερματίζει πρώτη στον Α όμιλο του Πρωταθλήματος.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *