Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΑΛΦΑ 93(Β) - ΦΙ.ΜΠΑ. ΠΗΓΑΣΟΣ 57-54

Μία άνευ σημασίας ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα από την Β ομάδα της ΑΛΦΑ 93 για την τρίτη αγωνιστική της Β ΕΣΚΑΒΔΕ, με σκορ 57-54.
Το παιχνίδι, όπως ήταν γνωστό από την αρχή, ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, αφού οι Β ομάδες μετέχουν στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού. Έτσι ο Δημήτρης Ρηγογιάννης είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα αλλά και όλους τους παίκτες του ενόψει του επερχόμενου σημαντικού αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού.
Η ΑΛΦΑ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και παίζοντας άμυνα ζώνης κατάφερε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να προηγείται με 4 (11-7).
Στην συνέχεια του παιχνιδιού η ομάδα αφυπνίστηκε και παίζοντας γρήγορα κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ και να προηγηθεί με διψήφια διαφορά ως τις αρχές της 4ης περιόδου.
Σε εκείνο το σημείο ο προπονητής παρέταξε μια ομάδα αποτελούμενη αμιγώς από αθλητές του παιδικού τμήματος ώστε να κοντραριστούν με πιο δυνατούς και έμπειρους αντιπάλους.
Η ΑΛΦΑ άρχισε να ροκανίζει την διαφορά και με προσωπικές ενέργειες των Σβίγγου και Στραβοδήμου κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και να κερδίσει τον αγώνα.
Δεκάλεπτα: 11-7, 15-20, 13-21, 16-8.
ΑΛΦΑ 93(Β) (Διαμάντης): Μπαλωμένος 6, Παπαχρήστος, Κανάτας 4, Σβίγγος 15, Σωτηρόπουλος 8(1), Χαλκιάς, Καρκατσέλας 2, Στραβοδήμος 14, Γέωργας 6, Γιαταγάνας 2.
ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος (Ρηγογιάννης): Ρηγογιάννης 8, Τσιαμάκης 5, Πετρόπουλος 2, Πατούλας 6, Τσαπέπας 4, Παπαγεωργίου 4, Καλαιτζίδης 2, Παπαδόπουλος 2, Μπαρμπάκης 2, Ζαμπάρας 2, Λύγδας 2, Παπούτσης 4, Κόκιος 2, Γιαρτζάς 2.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *