Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος - Νίκη Λευκάδας 36-87

Μόνο για 5 λεπτά κατάφερε η ομάδα μας να κοιτάξει στα μάτια το απόλυτο φαβορί από την αρχή της σεζόν Νίκη Λευκάδας και γνώρισε την ήττα με σκορ 36-87.
Την δυσκολία της αποστολής για τα κορίτσια μεγάλωσε ο τραυματισμός της Καραγκούνη στο ζέσταμα, μιας εκ των δύο πιο έμπειρων παικτριών της ομάδας.
Η ομάδα της Νίκης με ασφυκτική πίεση σε όλο το γήπεδο κατάφερε να μετατρέψει το αρχικό 6-5 σε 7-24 υπέρ της στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και 15-42 στο ημίχρονο.
Η μεγάλη αυτή διαφορά έδωσε την δυνατότητα στους δύο προπονητές να χρησιμοποιήσουν στο β΄ ημίχρονο όλες τις αθλήτριες που είχαν στην διάθεσή τους με τον Δ. Ρηγογιάννη να ρίχνει στο παρκέ κορίτσια γεννημένα ακόμη και το 2004 και 2005 !!!
Όλα τα κορίτσια πάλεψαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τασούλη και Πολύζου σημείωσαν από 14, η Κατερινοπούλου 6 και η Καραπιπέρη 2.






Η κόρνα της λήξης βρήκε και τις δύο ομάδες να πανηγυρίζουν. Την μεν Νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τη δε ομάδα μας για την εμπειρία της συμμετοχής στον τελικό, κάτι που στο ξεκίνημα της χρονιάς φάνταζε άπιαστο όνειρο, καθώς στόχος ήταν η αποκόμιση εμπειριών και η προετοιμασία των κοριτσιών για τα επόμενα χρόνια μιας και οι περισσότερες είναι γεννημένες το 2001 και μικρότερες.
Αν λάβουμε υπόψιν τα δάκρυα χαράς και τις αγκαλιές μεταξύ των κοριτσιών στο τέλος του παιχνιδιού, ο στόχος επετεύχθη.

Όλες ήταν χαρούμενες
Παίκτριες και coach μια γροθιά
Απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών
Η καθιερωμένη selfie από την Τασούλη

Η Πολύζου με τον πιο μεγάλο fan της
Η άτυχη της αναμέτρησης Καραγκούνη
Μπακή Αγγελική, Πολύζου Άρτεμις, Καραπιπέρη Αριάδνη, Τασούλη Παναγιώτα, Μπλαχούρα Άννα, Καραγκούνη Δέσποινα, Σταθογιάννη Μαριάννα, Μπακή Νεκταρία, Μπλαχούρα Σπυριδούλα, Σαμψώνα Σταυρούλα, Τσίπη Ζωή, Σταθοκώστα κωνσταντίνα, Πιστιόλα Άννα, Κατερινοπούλου Λαμπρινή, Τσαμπάζη Ουρανία, Ψειμάδα Παρασκευή
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *