Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Κακή εμφάνιση και ήττα

Την ήττα με σκορ 40-54 γνώρισε η ομάδα μας από τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής για την τρίτη φάση του Πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.
Η καλή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του Δ. Ρηγογιάννη δεν απέδωσε καρπούς καθώς ότι κτιζόταν στην άμυνα γκρεμιζόταν στην επίθεση. Τα πολλά αβίαστα λάθη, οι βιαστικές και κακές προσπάθειες, η έλλειψη ομαδικότητας και αποφασιστικότητας ήταν τα στοιχεία που χαρακτήριζαν την απόδοση των παικτών καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα με κάποια μικρά ατομικά ξεσπάσματα τα οποία όμως δεν ήταν αρκετά.
Επόμενο παιχνίδι την Μ. Τετάρτη (ΔΑΚ Αγρινίου ώρα 19:00) απέναντι στον Αία Άρτας με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο αφού κατά πάσα πιθανότητα η πρόκριση θα κριθεί στα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια σε Αγρίνιο και Άρτα.

Δεκάλεπτα: 8-16, 11-13, 13-12, 8-13

ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος (Ρηγογιάννης): Ρηγογιάννης 9(2), Τσιαμάκης 2, Σεϊτανίδης 2, Πατούλας 6, Παπαδόπουλος 2, Καλαϊτζίδης 2, Ζαμπάρας 7(1), Λύγδας 4, Τσαπέπας 6, Βαγενάς, Πετρόπουλος, Μπαρμπάκης
Παναιτωλικός (Παπαθανασόπουλος): Παπαθανασόπουλος 13(2), Κουτρουμάνος 3(1), Τασούλης Χ. 21, Τασούλης Γ. 6(1), Κατερινόπουλος 6, Παρθένης 3, Καραπάνος 2, Μαυρομάτης, Μαυροφρύδης, Ακριτίδης, Μακρής, Σαράμπαλης
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)

Παναιτωλικός 4
ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος 1*
Αίας Άρτας 1*

* ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος και Αίας Άρτας έχουν κάνει το ρεπώ τους

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *