Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Κορασίδες: "Και τώρα για την ΥΠΕΡΒΑΣΗ" (VIDEO)

Άλλη μία τεράστια επιτυχία για την ομάδα Κορασίδων. Τα κορίτσια του Δ. Ρηγογιάννη παίζοντας ψυχωμένα σε όλη την διάρκεια του αγώνα επιβλήθηκαν εκτός έδρας του ΠΑΣ Ναυπάκτου με σκορ 49-52. Η νίκη αυτή σημαίνει και πρωτιά στον Νότιο όμιλο της Β' φάσης του Πρωταθλήματος και αυτόματη πρόκριση στην τελική 4άδα., όπου σε νοκ-άουτ παιχνίδι, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερη έδρα τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο την υπέρβαση και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Το παιχνίδι στην αρχή του δεν εξελίχθηκε ιδανικά, καθώς εκτός από το μουδιασμένο ξεκίνημα των κοριτσιών που έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα της Ναυπάκτου να προηγηθεί με 6-0, ήρθε και ο τραυματισμός της βασικής play-maker Καραγκούνη και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα.
Τα κορίτσια όμως ξεπέρασαν γρήγορα το αρχικό σοκ, έβγαλαν ψυχή και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με αποτέλεσμα να προηγούνται στο πρώτο δεκάλεπτο με 11-12 αποτέλεσμα της πολύ πιεστικής άμυνας σε όλο το γήπεδο.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να πάρει αέρα 5 πόντων εκμεταλλευόμενη τον επιθετικό οίστρο της Τασούλη, όμως σε ένα διάστημα χαλάρωσης προς στο τέλος του δεκαλέπτου δέχτηκε 3 τρίποντα και έτσι στο τέλος του ημιχρόνου ήταν πίσω στο σκορ με δύο πόντους (24-26).
Συγκλονιστική η εξέλιξη του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο.

Έντονη ήταν η παρουσία των φίλων της ομάδας μας στις εξέδρες του κλειστού της Ναυπάκτου.

Η ομάδα μας πήρε προβάδισμα 9 πόντων (30-39) στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου χάρη σε δύο κλεψίματα και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό από την Κατερινοπούλου, αλλά ο ΠΑΣ αντέδρασε και με σερί 9-0 κατάφερε να ισοφαρίσει.
Τα τελευταία 10 λεπτά πραγματικά δεν ήταν για καρδιακούς. Ο ΠΑΣ περνάει μπροστά 41-39 αλλά με ένα σερί 0-6 η ομάδα μας καταφέρνει να επανακτήσει το προβάδισμα (41-45). αλλά 47" πριν την λήξη η Ναύπακτος ισοφαρίζει 49-49. Όμως με καλάθι και φάουλ από την Πολύζου 14" πριν το τέλος και καλή άμυνα στην συνέχεια ήρθε η νίκη την οποία τα κορίτσια αφιέρωσαν στην άτυχη Καραγκούνη.
Κορυφαίες για την ομάδα του Δ. Ρηγογιάννη οι συνήθεις ύποπτες Πολύζου, Τασούλη και Κατερινοπούλου ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά της Σταθογιάννη που μάζεψε πολλά ριμπάουντ και έδωσε πολλές μάχες και στις δύο ρακέτες με τις αντίπαλες ψηλές, καθώς και η αμυντική προσφορά των Μπακή Αγγ., Καραπιπέρη, Μπλαχούρα Α. και Πιστιόλα.

Δεκάλεπτα: 11-12, 15-12, 13-15, 10-13.

ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος (Ρηγογιάννης) Μπακή Α. 2, Πολύζου 18, Καραπιπέρη, Τασούλη 16, Μπλαχούρα Α. 2, Καραγκούνη, Σταθογιάννη 4, Μπακή Ν., Μπλαχούρα Σ., Σαμψώνα, Τσίπη, Κατερινιπούλου 10, Πιστιόλα.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *