Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΠΗΓΑΣΟΣ - Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ

Πραγματικός ημιτελικός στη Βόνιτσα ΤΟ Σάββατο 2 Απριλίου, μεταξύ των κορασίδων του ΠΗΓΑΣΟΥ και της ΝΙΚΌΠΟΛΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο ΠΗΓΑΣΟΣ εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό του Πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Το παιχνίδι δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΗΓΑΣΟ αφού με χαρακτηριστική ευστοχία οι παικτριών της η ΝΙΚΟΠΟΛΗ κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι και με 13 πόντους. Από εδώ ξεκίνησαν όμως όλα. Οι παίκτριες μας άρχισαν να πιέζουν και με απόλυτη συγκέντρωση κατάφεραν αξιοποιήσουν τις δυνατότητες για γρήγορες επιθέσεις που δημιουργήθηκαν. Έτσι το ημίχρονο έληξε με τις δυο ομάδες ισόπαλες και το σκορ 33-33. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο και για τις δυο ομάδες. Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ με μικρή όμως διαφορά. Το πιο χαρακτηριστικό όμως ήταν η σωστή αντίδραση των παικτριών μας στην άμυνα ζώνης της ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ. Η Τασούλη, η Παπαροϊδάμη με ωραίες ενέργειες μέσα στη ρακέτα, οι Κατερινοπούλου, Πιστιόλα με μακρινά σούτ καθώς και Λιάπη, Μπακή, Σταθογιάννη και Μπλαχούρα με τις πάσες τους εξουδετέρωσαν την κλειστή άμυνα ζώνης της Νικόπολης. Ο Πήγασος έκτισε μια διαφορά 10 ποντών 1΄30΄΄ πριν το τέλος του αγώνα. Η Νικόπολη  οδήγησε το παιχνίδι στις βολές σε μια τελευταία προσπάθεια να ανακάμψει αλλά και εδώ αντίδραση των κοριτσιών μας ήταν σωστή, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει βρίσκοντας νικήτρια την ομάδα μας με 64-59.
Ευχόμαστε Καλή επιτυχία στις Κορασίδες μας στον τελικό!
Προπονητής: Ρηγογιάννης Δημήτρης.
Τασούλη Παναγιώτα 38, Παπαροϊδάμη Δέσποινα 14, Κατερινοπούλου Λαμπρινή 6, Λιάπη Βάλια 4, Πιστιόλα Άννα 2, Μπακή Αγγελική, Μπλαχούρα Σπυριδούλα, Σταθογιάννη Μαριάννα, Ψειμάδα Βιβή, Μπλαχούρα Άννα, Παπαροϊδάμη Ελένη, Τσίπη Ζωή, Λιάπη Δέσποινα.
ΠΗΓΑΣΟΣ 64 - ΝΙΚΟΠΟΛΗ 59.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *