Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Β΄ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΊΟΥ: Πρωτιά με γλυκόπικρη γεύση.

 
Μεγάλη ημέρα η σημερινή ημέρα για την ομάδα μας και για την πόλη του Αγρινίου. Η ομάδα μας τερμάτισε πρώτη στη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος,
αλλά στην τριπλή ισοβαθμία με τον ΚΕΡΑΥΝΟ Αγ. Γεωργίου και τους ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ έχασε την πρόκριση για 2 πόντους. Την πρόκριση κατέκτησε άξια η ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, που είχε νικήσει η ομάδα μας στην  πρεμιέρα των αγώνων. Ο ΠΗΓΑΣΟΣ επάξια αντιπροσώπευσε το μπάσκετ της Βορειοδυτικής Ελλάδας αλλά και του Αγρινίου. Η παρουσία των κοριτσιών μας ήταν ξεχωριστή τόσο εντός τόσο και εκτός γηπέδου και απόρροια αυτής είναι κατάκτηση της πρώτης θέσης. 
Στον τελευταίο αγώνα οι κορασίδες μας επικράτησαν του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ και έτσι ολοκλήρωσε με νίκη τη Β΄ Φάση των αγώνων. Ξεπερνώντας την κούραση, τους μικροτραυματισμούς και τις ξαφνικές ιώσεις οι παίκτριές μας για μια ακόμη ημέρα αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση και με σταθερή απόδοση και υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και επιβλήθηκαν του αντιπάλου τους. Η ομάδα της Κατερίνης επιδίωξε να σημειώσει την πρώτη της νίκη στους αγώνες αυτούς, αλλά η αποφασιστικότητα των κοριτσιών μας ήταν καταλυτική για την πορεία του αγώνα.
Συγχαρητήρια στις παίκτριες όλων των ομάδων που τίμησαν με την παρουσία τους προκριματικούς αυτούς αγώνες. Μπράβο στα κορίτσια μας: Τασούλη Παναγιώτα, Παπαροϊδάμη Δέσποινα, Λιάπη Βάλια, Κατερινοπούλου  Λαμπρινή, Μπλαχούρα Σπυριδούλα, Πέτροβα Μαρία, Πιστιόλα Άννα, Βλάχου Φρειδερίκη, Παπαροϊδάμη Ελένη, Λιάπη Δέσποινα, Μπακή Μαρία-Χριστίνα, Παπαθανασίου Ελένη, Γρηγορίου Δήμητρα και την Κασσιανή Παπαστάμου που μας χάρισαν αυτή την ξεχωριστή διάκριση. Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν το ταξίδι αυτό με οδηγό τον προπονητή τους Δημήτρη Ρηγογιάννη και μέσα από πολλές περιπέτειες κατάφεραν να φτάσουν στον προορισμό τους, που δεν ήταν μόνο η αγωνιστική διάκριση αλλά και η προσωπική τους ολοκλήρωση. Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των κοριτσιών για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την σημαντική τους βοήθεια κατα τη διάρκεια των αγώνων.
Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στις παίκτριές μας απο το Δ.Σ. του Φί.ΜΠΑ - ΠΗΓΑΣΟΣ και τους προπονητές του Συλλόγου μας Ναούμη Βασίλειο και Παναγιώτη Γιαρτζά. 

Φί.ΜΠΑ - ΠΗΓΑΣΟΣ: 
Προπονητές: Ρηγογιάννης Δημήτριος - Γιαρτζάς Παναγιώτης.

Τασούλη 18 , Παπαροϊδάμη Δ. 13, Λιάπη Β. 2, Κατερινοπούλου 4, Μπλαχούρα, Πέτροβα 2, Πιστιόλα 9, Βλάχου, Παπαροϊδάμη Ε. 1, Λιάπη Δ. 2, Μπακή, Παπαθανασίου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *