Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Β΄ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ: Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο.


Τι να πούμε για αυτά τα κορίτσια. Τέταρτη ημέρα, τέταρτος συνεχόμενος αγώνας και η απόδοση και η φρεσκάδα των κοριτσιών μας ήταν σαν να πρόκειται για τον 1ο αγώνα της Β΄ Φάσης. Από την αρχή του αγώνα οι κορασίδες μας
είχαν τον έλεγχο του αγώνα με την ΚΑΒΑΛΑ. Η πολύ καλή άμυνα, η νευρικότητα του αντιπάλου και η απόλυτη συγκέντρωση στη στρατηγική του αγώνα ήταν τα χαρακτηριστικά που έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα μας να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΗΓΑΣΟ, όπου κυριάρχησε με σκορ 5-16 (0-8, 5-8). Η πολύ μαχητική ομάδα της ΚΑΒΑΛΑΣ αντέδρασε στο τρίτο δεκάλεπτο πετυχαίνοντας επιμέρους σκορ 16-11. Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο, όμως οι παίκτριές μας αντέδρασαν με επιτυχία στην πιεστική άμυνα του αντιπάλου της και με υπομονή πέτυχαν καθοριστικά καλάθια εναντίον της σύνθετης πιεστικής άμυνας της ΚΑΒΑΛΑΣ. Τελικό σκορ 30 - 39. Μια σημαντική νίκη εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας με ταλαντούχες παίκτριες, με ποιοτικά χαρακτηριστικά και οργανωμένο τρόπο παιχνιδιού. 
Από την ομάδα μας ακόμη μια φορά η αρχηγός Τασούλη Παναγιώτα μαζί με την Παπαροϊδάμη Δέσποινα πέτυχαν καθοριστικούς πόντους που μας οδήγησαν στη νίκη. Η Λιάπη Βάλια, η Μπλαχούρα Σπυριδούλα και η Παπαροϊδάμη Ελένη οργάνωσαν με επιτυχία το παιχνίδι της ομάδας μας. Η  Κατερινοπούλου Λαμπρινή, η Πιστιόλα Άννα  και η Λιάπη Δέσποινα με την καλή τους άμυνα και με μακρινά σουτ έδωσαν σημαντικές λύσεις σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Τέλος η κυριαρχία της Πέτροβα Μαρίας μέσα στο "ζωγραφιστό" ήταν ολοκληρωτική, αφού με θεαματικά μπλοκ αποσόβησε σίγουρα καλάθια του αντιπάλου.
Αύριο είναι μια σημαντική μέρα για τον ΠΗΓΑΣΟ και το μπάσκετ του Αγρινίου. Με νίκη επί του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ θα τερματίσει πρώτος στη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και θα περιμένει τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων που θα καθορίσουν ποια ομάδα θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων (ΠΗΓΑΣΟΣ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ, ΤΙΤΑΝΕΣ). 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια μας! Για μας έχουν  συμπληρώσει μια ακόμη λαμπρή σελίδα στο βιβλίο των επιτυχιών. 

Φί.ΜΠΑ - ΠΗΓΑΣΟΣ: 
Προπονητές: Ρηγογιάννης Δημήτριος - Γιαρτζάς Παναγιώτης.

Τασούλη 13, Παπαροϊδάμη Δ. 16, Λιάπη Β. 2, Κατερινοπούλου 4, Μπλαχούρα 4, Πέτροβα, Πιστιόλα, Βλάχου, Παπαροϊδάμη Ε., Λιάπη Δ., Μπακή, Παπαθανασίου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *