Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Β΄ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ: Νίκη με το βλέμμα στραμμένο στο επόμενο παιχνίδι.


Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, μετά την επικράτηση επί του ΣΚ ΙΕΡΙΣΣΟΥ με 65-50. Στο 3ο παιχνίδι της Β΄ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έπρεπε
να διαχειριστούμε την κούραση των παικτριών μας και τη συνέχεια των αγώνων της Β΄ Φάσης. Με πολλά διαφορετικά σχήματα αγωνίσθηκε η ομάδα μας προκειμένου να δοθεί παραπάνω χρόνος συμμετοχής σε περισσότερες παίκτριες ώστε να προετοιμαστεί η ομάδα μας καλύτερα για τους επόμενους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η ομάδα της ΙΕΡΙΣΣΟΥ μετά το μειονεκτικό ξεκίνημά της (2 ήττες σε αντίστοιχους αγώνες) εμφανίστηκε αποφασισμένη να πετύχει την πρώτη της νίκη στη Β΄ Φάση. Από την αρχή αγωνίστηκε με πάθος ακολουθώντας το πλάνο παιχνιδιού της. Αποτέλεσμα της προσπάθειάς της ήταν η υπεροχή της στο πρώτο ημίχρονο που αποτυπώθηκε και στο σκορ όπου τη βρήκε να προηγείται με 7 πόντους (24 - 31). Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΗΓΑΣΟΣ άρχισε να μειώνει σταδιακά τη διαφορά του σκορ με αποτέλεσμα στο 3ο δεκάλεπτο να έχει επιμέρους σκορ 16-10 υπέρ του. Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο συνεχίστηκε η υπεροχή του και με σκορ δεκαλέπτου 25-9, διαμορφώθηκε το τελικό σκορ το 65 - 50. Συγχαρητήρια αξίζουν στις παίκτριες και των δύο ομάδων οι οποίες παρά την κούραση των τριών συνεχόμενων αγώνων αγωνίστηκαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος. 
Αντιμέτωπες με την κούραση και την αγωνιστικότητα του αντιπάλου οι παίκτριές μας για μια ακόμη φορά έδειξαν τα τεράστια ψυχικά και σωματικά αποθέματα που διαθέτουν, αφού συνέχισαν τις καλές τους εμφανίσεις τους και σήμερα. Το μυαλό μας τώρα στον αυριανό αγώνα με την ΚΑΒΑΛΑ. Ένας σημαντικός αγώνας για τη συνέχεια, αφού η νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισής μας στην Τελική Φάση ζωντανές, αφού καμία ομάδα δεν είναι πλέον αήττητη, μετά την επικράτηση του Αγ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ επί των ΤΙΤΑΝΩΝ, στο σημερινό πρόγραμμα.
Ένα μεγάλο Μπράβο στα κορίτσια μας! Καλή επιτυχία στον αυριανό αγώνα!

Φί.ΜΠΑ - ΠΗΓΑΣΟΣ: 
Προπονητές: Ρηγογιάννης Δημήτριος - Γιαρτζάς Παναγιώτης.

Τασούλη 20(1), Παπαροϊδάμη Δ. 20(2), Λιάπη Β. 5, Κατερινοπούλου 1, Μπλαχούρα, Πέτροβα, Πιστιόλα 11, Βλάχου, Παπαροϊδάμη Ε. 2, Λιάπη Δ. 6, Μπακή, Παπαθανασίου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *