Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Β΄ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ: Καλή εμφάνιση, στις λεπτομέρειες κρίθηκε η νίκη.

Η δεύτερη ημέρα  ήταν το ίδιο συγκλονιστική με την πρώτη ημέρα της Β΄ Φάσης. Οι δύο ομάδες νίκησαν από ένα δεκάλεπτο ενώ στα δύο άλλα αναδείχθηκαν ισόπαλες. Το πρώτο  δεκάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες
ισόπαλες με 9 - 9, καθώς  οι παίκτριες και των δύο ομάδων ήταν αρκετά νευρικές λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτριες του ΤΙΤΑΝΑ πήραν μια διαφορά 11 πόντων εκμεταλλευόμενες τη νευρικότητα των παικτριών μας στην επίθεση.  Έτσι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου διαμορφώθηκε σε 24 - 13. Στο 3ο δεκάλεπτο οι κορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΥ πιο αποφασισμένες αναδείχθηκαν νικήτριες με επιμέρους σκορ 11 - 17, με αποτέλεσμα να μειώσουν τη διαφορά στους 5 πόντους (35 - 30). Στο τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε η τελική αντεπίθεση. Ο ΠΗΓΑΣΟΣ με εκπληκτική άμυνα περιόρισε τις επιθετικές επιλογές του αντιπάλου τους, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε για εύκολα καλάθια, από αιφνιδιασμούς ή από ελεύθερες βολές. Παρά το ατυχές αποτέλεσμα η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει μικρή διαφορά στο τελικό σκορ, 41 - 36. Για μια ακόμη φορά οι Τασούλη, Παπαροϊδάμη Δέσποινα, Λιάπη Βάλια, Κατερινοπούλου, Μπλαχούρα, Πιστιόλα, Πέτροβα καθώς και η Λιάπη Δέσποινα ανταποκρίθηκαν στη νέα πρόκληση που αυτή τη φορά αποτελούσε μια από τις καλύτερες ομάδες της Β΄ Φάσης, τους ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ. Συγχαρητήρια για την αυταπάρνηση την οποία επέδειξαν οι παίκτριές μας και δικαιολόγησαν επάξια την παρουσία τους ως αντιπρόσωποι της Βορειοδυτικής Ελλάδας στη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.
Φί.ΜΠΑ - ΠΗΓΑΣΟΣ: 
Προπονητές: Ρηγογιάννης Δημήτριος - Γιαρτζάς Παναγιώτης.

Τασούλη 10, Παπαροϊδάμη Δ. 15, Λιάπη Β. 2, Κατερινοπούλου 5, Μπλαχούρα, Πέτροβα 2, Πιστιόλα, Βλάχου, Παπαροϊδάμη Ε., Λιάπη Δ. 2, Μπακή, Παπαθανασίου.
  

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *