Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιο Κορασίδων - Προκριματικά Βορρά: ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΓΕ Πιερίας

Μετά από μια αγχωτική απόδοση οι κορασίδες του Συλλόγου μας κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Φανερά επηρεασμένες από το πολύωρο ταξίδι οι κοπέλες μας με δυσκολία κατάφεραν να επικρατήσουν της ΑΓΕ Πιερίας με 37 -34. Το παιχνίδι ήταν νευρικό και για τις δύο ομάδες, καθώς και οι δύο ήθελαν να ξεκινήσουν τους προκριματικούς αγώνες με νίκη και για λόγους τακτικής αλλά και ψυχολογικούς λόγους. "Κρατάμε τη νίκη" ήταν τα λόγια των προπονητών και των αθλητριών, "1 στα 1, αυτό είναι το σημαντικό σε τέτοια Τουρνουά. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό έχουμε τις παίκτριες που με την εμπειρία τους θα βρίσκουν τις λύσεις" ήταν τα Λόγια των Ρηγογιάννη και Ναούμη.
ΦΙΜΠΑ Πήγασος-ΑΓΕ Πιερίας 37-33
Δεκάλεπτα: 7-8, 17-21, 31-27, 37-33
Διαιτητές: Τσάνταλη-Αγραφιώτης Β.
ΦΙΜΠΑ Πήγασος (Ρηγογιάννης-Ναούμης): Παπαροϊδάμη 2, Χαβέλα, Λιάπη Β. 7(1), Μακρή, Κολοκυθά, Πιστιόλα 7, Βλάχου, Παπαστάμου, Βλαχούρα 8(1), Παπαθανασίου, Πέτροβα 4, Λιάπη Δ. 9.
ΑΓΕ Πιερίας (Χρυσανθόπουλος): Βράντσιου, Ρούφτα, Παπαδοπούλου, Μήτρογλου, Στεφανίδου, Βλάχου, Σκλιοπίδου 2, Ανανιάδου, Παπανικολάου 13(3), Δροσούνη 12(2), Ηλιάδου, Καραγκούνη 6(2). 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *