Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιο Κορασίδων - Προκριματικά Βορρά: ΦΙΜΠΑ Πήγασος-Απόλλων Πτολεμαΐδας

Τέταρτο παιχνίδι για την ομάδα μας στους προκριματικούς αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων. Στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκαν δύο από τις καλύτερες ομάδες του Τουρνουά. Δύο ομάδες που απέδειξαν ότι το μεράκι και η αγάπη για την καλαθοσφαίριση μπορεί να κάνει τη διαφορά και να κρατήσει ζωντανό τον αθλητισμό της περιφέρειας. Τα κορίτσια και εφέτος απέδειξαν ότι δίκαια φτάνουν στην τελική φάση και ότι είναι πραγματικές αγωνίστριες. Το παιχνίδι ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες, προκειμένου να κρατήσουν τις ελπίδες για πρόκριση ζωντανές. Από την αρχή του αγώνα και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και το άγχος για το ποιος τελικά θα κερδίσει οδήγησε τις παίκτριες σε αρκετά λάθη και τους προκάλεσε νευρικότητα. Στη συνέχεια όμως του παιχνιδιού και με την καθοδήγηση των προπονητών τους και οι δύο ομάδες έδειξαν το ταλέντο τους και αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση για τη νίκη. Ο Απόλλων είχε πάντοτε ισχνό προβάδισμα στο σκορ γεγονός που του έδινε μια μικρή σιγουριά, αλλά οι κορασίδες μας σε μια δυνατή αντεπίθεση πλησίασαν και "έφεραν" το παιχνίδι σε ισορροπία. Δυστυχώς το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τον Απόλλων με το ροζ φύλλο στα χέρια του. Σε αυτούς τους αγώνες μερικές φορές πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου. Τα κορίτσια μας για μια ακόμη φορά μας συγκίνησαν με την προσπάθεια τους και μας έδωσαν ελπίδα για το μέλλον. Πολλά συγχαρητήρια κορίτσια!


ΦΙΜΠΑ Πήγασος-Απόλλων Πτολεμαΐδας 39-43
Δεκάλεπτα: 7-12, 18-26, 25-33, 39-43
Διαιτητές: Καρμπά-Κυρίτσης
ΦΙΜΠΑ Πήγασος (Ρηγογιάννης-Ναούμης): Παπαροϊδάμη, Χαβέλα, Λιάπη Β. 9, Μακρή, Κολοκυθά, Πιστιόλα 9, Βλάχου, Παπαστάμου, Μπλαχούρα 2, Παπαθανασίου, Πέτροβα 7, Λιάπη Δ. 12.
Απόλλων Πτολεμαΐδας (Τσακμάκη): Βασιλειάδου, Δίπλαρη, Κωνσταντινίδου 2, Αντωνίου Κ. 11, Κωδωνά, Σαρβάνη, Δήμου 8, Ζησοπούλου, Τσουμίτα 6, Αντωνίου Ι. 6, Βασιλείου 8, Μάρκου 2.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *