Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιο Κορασίδων - Προκριματικά Βορρά: Τιτάνες Παλαμά- ΦΙΜΠΑ Πήγασος

Τελευταίος αγώνας για τα κορίτσια μας. Χωρίς άγχος και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν προκειμένου να αποχαιρετίσουν το Τουρνουά με νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν "μοιρασμένο" και για τις δύο ομάδες. Χωρίς άγχος, χωρίς σκοπιμότητες και με φανερή πιο χαλαρή διάθεση από τους προπονητές των ομάδων τα κορίτσια και των δύο ομάδων χάρισαν πολύ ωραίες φάσεις και ήταν κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κατάφερε να αποκτήσει μια διαφορά στο σκορ και να τη διατηρήσει μέχρι το τέλος. Όλες οι παίκτριες μας παρόλο που ήταν κουρασμένες αγωνίστηκαν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το πόσο ανταγωνιστικές είναι. Τα κορίτσια αποχαιρέτησαν τους αγώνες με νίκη και μια υπόσχεση που είναι διατεθειμένες να κρατήσουν "Ραντεβού και του χρόνου" !

Τιτάνες Παλαμά- ΦΙΜΠΑ Πήγασος 35-50
Δεκάλεπτα: 9-12, 21-22, 26-42, 35-50
Διαιτητές:  Μαγή-Κανελλίδης
Τιτάνες Παλαμά (Χαντζιάρας): Τζέλλα, Λιάπη 2, Τσιάρη 10, Πατσιαλή 7, Μασούρα, Βαλλιανάτου, Δασκαλοπούλου, Καρακώστα, Ντίνα 4, Μπακράτση 10, Κωνσταντέλλου, Καλαντζοπούλου 2.

ΦΙΜΠΑ Πήγασος (Ρηγογιάννης-Ναούμης): Παπαροϊδάμη 2, Χαβέλα 4, Λιάπη Β. 3, Μακρή, Κολοκυθά 2, Πιστιόλα 1, Βλάχου, Παπαστάμου 7, Μπλαχούρα 2, Παπαθανασίου 4, Πέτροβα 13, Λιάπη Δ. 12.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *