Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Νίκη για Κορασίδες και ΜΙΝΙ2002, ήττα οι Παίδες

Δύο νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των ομάδων του συλλόγου μας που μετέχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Το ΜΙΝΙ 2002 επικράτησε εύκολα των Αργοναυτών με σκορ 57-30 και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Β Ομίλου (ισοβαθμεί με ΓΕΑ αλλά έχει κερδίσει τον μεταξύ τους αγώνα).
Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο όταν και η ομάδα του Β. Ναούμη είχε χτίσει διαφορά 31 πόντων (31-06). Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές.
Δεκάλεπτα: 16-2, 21-4, 12-10, 8-15.
Σκόραραν: Τασολάμπρος 15, Τασούλης 8, Κακούρης 12, Στασινός 2, Χαντζής 3, Κωστακόπουλος 2, Σχίζας 2, Καραπιπέρης 2, Μπέστιας 1, Σκιαδάς 4, Αναγνωστός 5, Βασιλείου, Πολύζος, Καραγιάννης.

Νίκη σημείωσε και η ομάδα των Κορασίδων που επιβλήθηκε στον Αστακό του τοπικού Αίολου με σκορ 20-58.
Έτσι η ομάδα του Δ. Ρηγογιάννη μετρά 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία του Α Ομίλου.

Αντίθετα, οι Παίδες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ήττες των συγκατοίκων τους στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, Χ. Τρικούπη και ΠΑΣ Ναυπάκτου, και να μείνουν μόνοι δεύτεροι, αλλά γνώρισαν μία πολύ κακή ήττα από τους Αργοναύτες με σκορ 41-55.
Η ομάδα του Π. Γιαρτζά εγκλωβίστηκε στην άμυνα ζώνης του αντιπάλου και σε συνδιασμό με την απώλεια πολλών ριμπάουντ έχασε μοναδική ευκαιρία για την συνέχει του πρωταθλήματος.
Η μάχη όμως δεν χάθηκε καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται στην δεύτερη θέση έχοντας μέχρι στιγμής το πλεονέκτημα στην τριπλή ισοβαθμία ΦΙΜΠΑ Πήγασος - Χ. Τρικούπης - ΠΑΣ Ναυπάκτου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *