Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Προοδευτική - ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος 50-61

Την 5η νίκη σε 6 αγώνες σημείωσε το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα μας επικρατώντας της  τυπικά γηπεδούχου Προοδευτικής με σκορ 50-61.
Οι παίκτες του Δ. Ρηγογιάννη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο δεκάλεπτο με 12-20.
Στη συνέχεια η Προοδευτική γυρίζοντας την άμυνά της σε ζώνη μείωσε την διαφορά και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 28-31.
Η ίδια εικόνα και στο 3ο δεκάλεπτο. Οι κακές επιλογές και η αστοχία στην επίθεση έδωσαν το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να μειώσει στον πόντο στο τέλος του δεκαλέπτου και στις αρχές του τελευταίου να προηγηθεί με 2 (44-42 στο 33').
Στο σημείο εκείνο η ομάδα αφυπνίστηκε, με όπλο την πιεστική άμυνα και αιχμές του δόρατος στον αιφνιδιασμό τους μικρούς Τσαπέπα και Ρηγογιάννη δημιούργησε διψήφια διαφορά την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος.
Για την ομάδα μας που παρατάχθηκε μόλις με 9 αθλητές εκ των οποίων οι 6 από τα παιδικοεφηβικά τμήματα λόγω της απουσίας των Κοσμά, Πατούλα, Παπαγεωργίου και Παπαδόπουλου, ξεχώρισαν οι Ζαμπάρας, Ρηγογιάννης και Τσαπέπας ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του αρχηγού Ντίνου Τσιαμάκη που για σχεδόν 40 λεπτά πάλευε σε άμυνα και επίθεση απέναντι στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.
Δεκάλεπτα: 12-20, 16-11, 11-9, 11-21.
ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος (Ρηγογιάννης): Ρηγογιάννης 18(3), Τσιαμάκης 4, Καλαϊτζίδης, Γιαρτζάς, Μπαρμπάκης, Ζαμπάρας 13, Λύγδας 9, Τσαπέπας 15, Κόκιος, 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *