Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Δεν τα κατάφεραν οι Παγκορασίδες

Δεν κατάφεραν τελικά οι Παγκορασίδες να κάνουν την έκπληξη στον τελικό της διοργάνωσης και γνώρισαν την ήττα από την Νίκη Λευκάδας με σκορ 33-46 σε ένα παιχνίδι γιορτή για το μπάσκετ που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αγρινίου.
Τα κορίτσια του Δημήτρη Ρηγογιάννη, με εξαίρεση το φοβισμένο ξεκίνημα, πάλεψαν με την ψυχή τους για 30 λεπτά και έβαλαν δύσκολα στην ανώτερη ομάδα της Λευκάδας, αλλά η κούραση και η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων όταν τα ατού της ομάδας μας φορτώθηκαν με φάουλ έκριναν την έκβαση του αγώνα και χάρισαν τον τίτλο στην Νίκη.
Κορυφαίες του αγώνα για την ομάδα μας οι Τασούλη, Κατερινοπούλου και η μικρή Άννα Πιστιόλα που όχι μόνο βοήθησε στο σκοράρισμα αλλά έπαιξε και καταπληκτική άμυνα, ενώ από την ομάδα της Λευκάδας οι Γράψα, Λιβιτσάνου και Ιωακειμίδη.

Δεκάλεπτα: 6-12, 13-10, 10-11, 4-13.

ΦΙ.ΜΠΑ. ΠΗΓΑΣΟΣ (Ρηγογιάννης): Μπακή 3, Κατερινοπούλου 4, Καραπιπέρη, Τασούλη 13(20ριμπ.), Τσαμπάζη 2, Πιστιόλα 10, Βλάχου 1, Μπλαχούρα, Σαμσώνα, Τσίπη, Σταθοκώστα.

Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Βαφιάς): Φιλιππά, Γριγκορέ, Κορφιάτη Π., Γράψα 12, Κορφιάτη Β., Κατωπόδη 2, Αρώνη, Ιωακειμίδη 12, Μάκου, Λιβιτσάνου 20(1), Μπάρκα, Πολίτη. 




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *