Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Νίκες για ΜΙΝΙ, Παίδες και Κορασίδες

Τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες σημείωσαν τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας. Η αρχή έγινε το Σάββατο με το τμήμα ΜΙΝΙ να επιβάλλεται του τυπικά γηπεδούχου Ιωνικού με σκορ 34-67 και τις Κορασίδες να επικρατούν του Χ. Τρικούπη με 45-27.
Την Κυριακή οι Παίδες κέρδισαν την ΑΛΦΑ 93 με 65-41.
Αναλυτικά τα παιχνίδια:


ΠΑΣ Ιωνικός 80 - ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος (ΜΙΝΙ)
Απέναντι σε μια καλή και ιστορική ομάδα οι μικροί αθλητές μας πήραν την νίκη με 34-67 παίζοντας παράλληλα και καλό μπάσκετ.
Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό, δείγμα της λαχτάρας για τη νίκη. Προηγηθήκαμε με 12-5 στα πρώτα 5 λεπτά όμως ο Ιωνικός με προσωπικές ενέργειες του Νταγιάντα κατάφερε να μειώσει στους 3 (16-13) όμως με ένα buzzer beater ο Βασιλείου έκανε το 19-13.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο Πολύζος και Μπέστιας είχαν κέφια. Ο ένας μοίραζε και ο άλλος εκτελούσε. Η άμυνα δέχτηκε μόνο 9 πόντους αφού Καραγιάννης και Πολύζος έκλειναν όλους τους διαδρόμους για τον αντίπαλο. Το ημίχρονο έληξε 34-22.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο coach Ναούμης είχε και δυνατότητα αλλαγών βάσει κανονισμού και έτσι η ομάδα ξετύλιξε τις δυνατότητές της. 22 πόντοι στην επίθεση και 4 στην άμυνα. Καραπιπέρης οργάνωνε, Μπέστιας και Σκιαδάς έβρισκαν εύκολα καλάθι, Βασιλείου έλεγχε ψηλά, Καραγιάννης Πολύζος κυνηγούσαν την μπάλα.
Έτσι το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ευκαιρία για συμμετοχή και των άλλων παικτών.
ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος: (Ναούμης) ΒΣΙΛΕΙΟΥ 9(1),ΣΚΙΑΔΑΣ 12, ΜΠΕΣΤΙΑΣ 16, ΔΑΣΚΑΛΗΣ 6, ΠΟΛΥΖΟΣ 6, ΚΑΡΑΓΙΑΝΗΣ 4, ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ 10, ΚΑΚΚΟΣ 4, ΜΑΚΡΑΣΙΜΟΣ, ΜΑΥΡΙΚΑΣ, ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ, ΣΤΑΘΟΓΙΑΝΗΣ, ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ.


ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος - Χαρίλαος Τρικούπης (Κορασίδες)
Πρώτη αγωνιστική για το Πρωτάθλημα των Κορασίδων με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Χαρίλαο Τρικούπη και να επικρατεί με 45-27.
Έχοντας σαν παρακαταθήκη την περυσινή εκπληκτική πορεία που επισφραγίστηκε με την συμμετοχή στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και το γεγονός πως ο βασικός κορμός αυτής της ομάδας παρέμεινε αναλλοίωτος καθώς μόνο οι Πολύζου και Καραγκούνη αποχώρησαν λόγω ηλικίας, οι στόχοι και φέτος είναι υψηλοί.
Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η νευρικότητα των κοριτσιών ήταν εμφανής. Όταν όμως ξεπέρασαν το άγχος της πρεμιέρας οι παίκτριες του Δ. Ρηγογιάννη απέδωσαν καλό μπάσκετ και πήραν την νίκη.
ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος: (Ρηγογιάννης) ΨΕΙΜΑΔΑ, ΜΠΑΚΗ Α. 4, ΛΙΑΠΗ 1, ΤΑΣΟΥΛΗ 20, ΜΠΛΑΧΟΥΑ Α. 2, ΠΙΣΤΙΟΛΑ 1, ΣΤΑΘΟΓΙΑΝΝΗ 2, ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 10, ΜΠΛΑΧΟΥΡΑ Σ. 2, ΣΑΜΨΩΝΑ, ΤΣΙΠΗ 2, ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ.


ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος - ΑΛΦΑ 93 (Παιδικό)
Παρά τις απουσίες και τα μικροπροβλήματα τραυματισμών η ομάδα του Π. Γιαρτζά κατάφερε να κάνει άλλο ένα βήμα προς την πρόκριση στην επόμενη φάση επικρατώντας και της συμπολίτισσας ΑΛΦΑ 93 με 65-41.
Καθοριστικής σημασίας για την έκβαση του αγώνα ήταν το εκπληκτικό σε άμυνα και επίθεση 3ο δεκάλεπτο το οποίο η ομάδας κέρδισε με επιμέρους σκορ 24-2.
Έτσι η ομάδα μετρά 6 νίκες σε 7 αγώνες και βρίσκεται στην πρώτη θέση του Α' Ομίλου μαζί με ΠΑΣ Ναυπάκτου και Αίολο Αστακού, έχοντας την καλύτερη άμυνα.
ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος: (Γιαρτζάς) ΧΑΝΤΖΗΣ Ι. 14, ΧΑΝΤΖΗΣ Κ., ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΣ, ΣΤΑΘΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΟΥΒΑΛΑΡΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΫΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 10, ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ 15, ΚΑΚΟΥΡΗΣ, ΣΚΛΑΠΑΝΗΣ 6, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 2, ΤΣΕΠΑΣ 18.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *