Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιο Κορασίδων - Προκριματικά Βορρά: ΕΚ Καβάλας-ΦΙΜΠΑ Πήγασος

Τρίτο παιχνίδι για τα κορίτσια που δυστυχώς μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο Τουρνουά. Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ξεκίνησε το παιχνίδι πιο δυναμικά γεγονός που του χάρισε μια διαφορά δέκα πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο. Ακριβώς ίδια ήταν η αντίδραση της ΚΑΒΑΛΑΣ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με ισόπαλο σκορ 28 - 28. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην αντίπαλη ομάδα που βρήκε λύσεις στην πιεστική άμυνα των κοριτσιών μας. Σίγουρα οι φίλαθλοι του αγώνα απόλαυσαν ένα δυναμικό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ και ωραίες φάσεις, αντάξιες της αξίας των κοριτσιών που αγωνίστηκαν. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Κορίτσια συνεχίζουμε δυνατά, πάμε για τον επόμενο αγώνα!
ΕΚ Καβάλας-ΦΙΜΠΑ Πήγασος 66-46
Δεκάλεπτα: 9-19, 28-28, 47-39, 66-46
Διαιτητές: Τσάνταλη-Αγραφιώτης Β.
ΕΚ Καβάλας(Παγκαλίδης): Λυκάκη 3, Τσινεκίδου, Τουρετζόγλου 10(1), Παππά- Τζανέτου 2, Γιαντσακλίδου 12, Τζίτζιρα, Σπανίδου 4, Μελελούδη, Κελεμένη 33(1), Αργυρού 2, Κάπα, Τσαχιρίδου.
ΦΙΜΠΑ Πήγασος (Ρηγογιάννης-Ναούμης): Παπαροϊδάμη, Χαβέλα, Λιάπη Β. 7, Μακρή, Κολοκυθά, Πιστιόλα 13(2), Βλάχου 2, Παπαστάμου, Μπλαχούρα 19(1), Παπαθανασίου 2, Πέτροβα 8, Λιάπη Δ. 5.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *