Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Έχασε αλλά προκρίθηκε

Την ήττα με σκορ 58-50 γνώρισε η ομάδα μας στο Μεσολόγγι από τον τοπικό ΑΣ Λέων με σκορ 58-50, διασφαλίζοντας όμως το +12 του πρώτου αγώνα και έτσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Β ΕΣΚΑΒΔΕ.
Η ομάδα του Δ. Ρηγογιάννη ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και εκμεταλλευόμενη την νευρικότητα του αντιπάλου πήρε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου προβάδισμα 6 πόντων με καταλυτική παρουσία του Τσιαμάκη που δεν έχασε σουτ.
Αντίθετα με το πρώτο δεκάλεπτο, στο δεύτερο η ομάδα μας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το εμφανές άγχος των παικτών της ομάδας του Μεσολογγίου, αλλά με βεβιασμένες και κακές επιλογές στην επίθεση, ενώ μπορούσε να πάει στην ανάπαυλα με μεγαλύτερη υπέρ της διαφορά το σκορ ημιχρόνου ήταν 20-24.
Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου ο Λέων ευστόχησε σε 2 τρίποντα παίρνοντας για πρώτη φορά το προβάδισμα (26-24) το οποίο και διατήρησε σε όλο το γ΄ δεκάλεπτο χωρίς όμως να μπορέσει να ξεφύγει με περισσότερους από 4 πόντους, χάρη στους Ζαμπάρα και Σεϊτανίδη που ήταν οι μόνοι που σκόραραν σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπως ήταν φυσικό ο αντίπαλος πίεσε αρκετά, φτάνοντας την διαφορά ακόμη και στο οριακό για την πρόκριση +12 υπέρ του 3' πριν το τέλος, αλλά με καλή άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ, και ψυχραιμία στις βολές ήρθε το τελικό 58-50 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο επικρατούσε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα με αρκετό κόσμο, μουσική και παρουσία πολλών μικρών παιδιών στις εξέδρες, ενώ πολύ καλή ήταν η φιλοξενία από την ομάδα του ΑΣ Λέων την οποία και ευχαριστούμε.

Δεκάλεπτα: 9-15, 11-9, 16-10, 22-16.
ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος: (Ρηγογιάννης) Ρηγογιάννης 2, Τσιαμάκης 10(2), Βαγενάς, Σεϊτανίδης 9, Κοσμάς 1, Πετρόπουλος, Μπαρμπάκης, Παπαδόπουλος 2, Καλαϊτζίδης, Ζαμπάρας 13, Λύγδας 8, Τσαπέπας 5.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *